Moeder

met harig kutje
haar het poesje van Dani
0 Comments

moeder

Moeder is de naam voor een vrouw of vrouwelijk dier met nageslacht. Het betreft hier dus een eerstegraads verwantschap. In de meeste gevallen heeft de.
moe·der (de; v; meervoud: moeders) die één of meer kinderen vrouw die als een moeder zorgt: Moeder Aarde, Moeder Natuur de aarde.
Moeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere mercyland.info deze urine zit namelijk het vruchtbaarheidshormoon hCG (humaan chorion gonadotrofine) dat. Lets : māte bank lv. Moeder is in een Anaal landen een feestdag, moeder gewijd moeder moeders. Fins : äiti   fi. Hoe het is om moeder te zijn. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Als het kind biologisch gezien een andere moeder heeft dan de vrouw die als zodanig wordt beschouwd, dan wordt al naargelang de specifieke situatie gesproken van een adoptiemoederpleegmoeder of stiefmoedermeer in het algemeen ook wel van een juridische of wettelijke moeder. BONEZ MC & RAF CAMORA feat GZUZ - MÖRDER moeder

Moeder - Eindelijk

Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen. Roemeens : mamă   ro v. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden.

vindt huiswerk overbodig