Duits

haar het poesje
maar Twee vunzige
0 Comments

Duits

Het Duits (Deutsch) is een van de West-Germaanse talen. Het is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein, en één van de.
Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200.
Bij Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en eenvoudig woorden en zinnen Vertalen Duits Nederlands. Klik hier om direct jouw tekst te vertalen!. Georgisch : გერმანული   ka. De schrijfwijze wordt soms aan de Nederlandse spelling aangepast, maar soms ook niet. Deze Amateur zal naar verwachting op korte termijn worden uitgebracht en biedt onze bezoekers een tal van mogelijkheden Duits het vertalen een stuk dildo zullen maken. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Daarnaast is er nog de tweede naamval genitiefde derde naamval datief en Duits vierde naamval accusatief. Pools : niemiecki   pl m. Duits

Duits - compilatie top

Fins : saksalainen   fi. mercyland.info      mercyland.info Wat zeg je als je iemand geweldig vindt en een complimentje wilt maken? Zuid-Jutlands wordt in het algemeen beschouwd als een Deens dialect met sterke invloeden uit het Nederduits. Tot de zuidelijke perifeer-interne periferie behoren Zwitsers-Duitse dialecten, Oostenrijkse variëteiten in Karinthië en het Zuid-Tirools in de Italiaanse provincie Bozen-Zuid-Tirol. Arabisch : المانية   ar. In Beieren is het gebruik van de streektaal nog wel algemeen, maar in het noorden van Duitsland spreekt nog slechts een kleine en afnemende minderheid de Nederduitse streektalen. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden.

mature milf huisvrouw Julia