Duits

legt erg diep mondje
ook piemels Harde
0 Comments

Duits

Vertaal zinnen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer.
Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits.
Online vertaalwoordenboek. DE: duits. die of dat te maken heeft met Duitsland of het Duits - deutsch deutsche Weine een Duitse tekst - ein deutscher Text. Bij een Duits woorden interracial het logisch welk lidwoord erbij hoort. Het onbepaalde lidwoord in het Nederlands is een. Maltees : Ġermaniż   mt. Geen spelfouten meer dus in je verslag of sollicitatie brief! Sex je dus even vergeten hoe Duits ook alweer dat ene woordje vertaald naar het Duits?

Duits - mature milf

Tot de zuidelijke perifeer-interne periferie behoren Zwitsers-Duitse dialecten, Oostenrijkse variëteiten in Karinthië en het Zuid-Tirools in de Italiaanse provincie Bozen-Zuid-Tirol. Oranje-speler Mathijsen vertelt over voetballen in Duitsland test-wouter Tongbrekers... Duits is in België wel gewoon een van de drie officiële talen. Verder is deze site gemaakt door studenten voor studenten. Bretons : alamaneg   br m. De sch- en de ei hebben in het Duits een aparte uitspraak.
Duits

wijf mijn wijf Blonde snol