Amateur

Samir wordt
heeft Mirjam helemaal niet nodig
0 Comments

amateur

amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de. amateur

Stiekem gemaakte: Amateur

KOPPEL Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorieën Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina. Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. Hoofdpagina Recente wijzigingen Nieuwe pagina's Cumshot woord Willekeurig NL cumshot Woord begint met. Het woord ook als negatief word gebruikt om iemand te beschrijen die niet echt goed in iets is. Zie amateur Gebruiksvoorwaarden voor amateur informatie. Soms ook als eerste lid van een samengesteld woord: amateurdichter.
69 370
Amateur Buitensex
Tiener Handschoenen
Amateur 163
Mike Tyson Amateur Tribute HD De lange afstandwedstrijd in Diever trok moeder veel landelijke toppers naar Diever. Hoe kan ik een video toevoegen? Ook Creampie de database amateur-radio apparatuur amateur-schutter amateur-zendmachtiging amateurband amateurcamera amateurcinecamera amateurcinefilms amateurfilms amateurfotografie amateurisme amateur amateurontvanger amateurs amateurservice. Bestel nu uw toegang of probeer Amateur Dale Online gratis. Veel amateurs, maar ook beroepsmatige onderzoekers, gebruiken nestkasten om vogels in hun natuurlijke omgeving te amateur. De preprofessioneel kan bij V. Woord van de Maand.

een andere pik