Versnellingspook

sletje helpt een handje
debuut voor strakke brunette Beebke
0 Comments

versnellingspook

Versnellingspook Ford Focus 1.6 wagon 2005 · Onderdeelnr onze gebruikte onderdelen voor diverse merken en modellen zijn nu gemakkelijk.
Een versnellingspook of schakelpook is een instrument waarmee de versnellingsbak van de auto kan worden bediend. Door de pook in een stand te zetten.
1) Vloerschakeling (2) Een versnellingspook of schakelpook is een instrument waarmee de versnellingsbak van een voertuig kan worden bediend. Door de. Filmpje Volvo versnellingspook versnellingspook

Versnellingspook - blondine doet

Hoe groter de massa en hoe zwaarder de pookknop , hoe groter de kinetische energie. Als je het interieur van je bolide een beetje interessant wilt maken, denk dan eens aan de aanschaf van een nieuwe pookzak. Maar als je van je bak echt een sportieve straatauto wilt maken, dan kies je voor een verzwaarde versnellingspook. Online bestellen in onze webshop gaat snel en simpel. U heeft niets in uw winkelwagen. Een zware versnellingspook schakelt dus een stuk lichter en soepeler naar de volgende versnelling, omdat de kinetische energie de pookknop als het ware 'meeduwt' naar de volgende versnelling. De universele pookknop met NEON wordt als complete set geleverd, is eenvoudig te monteren en past in elke auto.

sletje helpt een handje met