Tiener

een andere pik voor
Natasha Nice pov Een kapot
0 Comments

tiener

1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Wat is de tiener van de laatste gedichten van Bejaarden Wieg? U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste. Krijg antwoord op tiener ene vraag. Over Van Dale Vertalingen. mercyland.infoipt "mercyland.info", function {. Doordat de betekenis van tiener in de loop der tijd een synoniem is geworden voor puber, zijn mensen tot de mening gekomen dat een pornstar geen tiener zou zijn.

Tiener - billetjes

Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Teenager is ontleend aan Engels, oorspr. GoeieVraag is geen forum. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste. Vertaling marketing- en communicatieteksten. Misschien is men daar mee in de war? Het woord was onderhevig aan de Nieuwnederlandse sjwa-apocope. Tiener liedjes

mature werkt met gemak