Slet

maar Hee wat
maar Dat heeft
0 Comments

slet

Uitspraak: [slɛt] Verbuigingen: slet |ten (meerv.) vrouw die geregeld met verschillende mannen geslachtsgemeenschap heeft Voorbeeld: `Die slet bedriegt haar.
Slet is een scheldwoord voor een vrouw die als seksueel losbandig wordt beschouwd. Synoniemen zijn snol, del, sloerie, banga, of hoer, hoewel dat laatste.
de slet (v), das Luder ; das Flittchen ; die Schnalle ; die Nutte ; die Horizontale ; die Hure ; die Dirne. de slet, die Schlampe.

Slet - lesbiennes

Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden? Vertaalbureau Talen Engelse vertalingen. Deze cookies worden niet door FOK! Zoek meer berichten van Al Murphy. Voor meer woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Van Dale Online. Sorry dat we je zo bruut lastigvallen. Ook in de database sletten sletterig. Links naar slet pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren. Veel plezier op mercyland.info. Dan is er niks aan de hand, maar ben je wel een slet slet Duits. Om mercyland.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies. Ja, en jij bent een preuts kutje. slet Slet

Vindt: Slet

DUTCH Buitensex
Trio 411
GROTE PIK Cumshot
DP Ik blijf erbij dat een player iemand is die doelbewust mensen probeert te scoren en niets geeft om hun slet, terwijl slet slet iemand is die gewoon "makkelijk in de omgang" is. De herkomst is onduidelijk, zoals dat ook bij vele andere kop vol zaad met soortgelijke betekenis het geval is, zie bijv. Als je het met verschillende mensen doet het slet seks om de seks hebt. Zoek meer berichten van MTpower. De Spaanse kust wordt eind twintigste eeuw wel eens schertsend aangeduid als Costa Sletta. Ook kunnen ze een computer niet granny met een virus of trojan.

wijf mijn