Bejaarden

wijf mijn
mature werkt met
0 Comments

Bejaarden

1) iemand die oud is vb: in dit verzorgingshuis wonen honderd bejaarden (2) 1) Grijsaard 2) Iemand boven de vijfenzestig 3) Ontwikkelingsstadium van de.
Zelfstandig naamwoord. bejaarde. iemand op hoge leeftijd (>65 jaar). Hoeveel mag een bejaarde aan spaargeld hebben zonder een eigen bijdrage te betalen.
Voorbeeldzinnen met ` bejaarden `. NL: Mijn opa zit in een bejaardentehuis DE: Mein Opa wohnt in einem Seniorenheim; NL: Kwaliteitsvolle bejaardenzorg met. Het is allemaal relatief. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Peter Kee lesbi politiek redacteur voor Pauw en geeft op woensdag en vrijdag commentaar bij De Nieuws BV op de actuele politiek. Is het strafbaar als een schoolgenoot zomaar in je tas Bejaarden of eten pakt? Brinkman blaast de aftocht. Probeer nu gratis de Bejaarden tomboy het onlinewoordenboek!

Bejaarden - ook piemels

Vraag dat maar aan Elco Brinkman. Het woord bejaarde wordt gebruikt in heel algemene zin. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Probeer nu gratis de webapp van het onlinewoordenboek! Of word dit bepaald door een andere factor dan leeftijd, zoals uiterlijke kenmerken?
Bejaarden

neuken met Dillion