Duits

wasmachine checken
Amanda Klara MFF
0 Comments

Duits

NU Beter Duits, in samenwerking met Werkgroep 'Deutsch macht Spass'. Maak de dagelijkse korte test en word elke dag een beetje beter in het schrijven van.
Bij Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en eenvoudig woorden en zinnen Vertalen Duits Nederlands. Klik hier om direct jouw tekst te vertalen!.
Het Duits (Deutsch, de standaardtaal heet ook wel Hoogduits) is een taal behorende tot de West-Germaanse tak van de Germaanse talen. Het is de officiële taal. Duits Bijles Duits grammatica 1: standaard zwak werkwoord
Bretons : Betreffende Duitsland: alaman   brbetreffende het Duits: alamanek   br. De uitgang van het Duits naamwoord is dan -e auto, -er-em-en of -es. Het Duits Deutsch is een van de West-Germaanse talen. Het is Duits verzamelbegrip voor geheimtalen of sociolecten van sociale randgroepen op basis van het Duits. Zo lijkt haben veel op hebben, en dat betekent het meestal ook.

Duits - lesbiennes

Op de meeste middelbare scholen is Duits een verplicht vak vanaf het vmbo-tl maar de meeste scholen geven het ook op een lager niveau [bron? Zie Verdrijving van Duitsers na de Tweede Wereldoorlog. Zweeds : tysk   sv. Denk bijvoorbeeld aan het vertalen van tekst van het Engels naar het Duits, Frans naar Duits, Duits naar Frans, of misschien wel van het Duits naar het Spaans. Somalisch : Jarmal   so. Dit betekent dat een woord qua vorm veel lijkt op een woord in een andere taal, terwijl het soms iets heel anders betekent: Heel veel letters vanuit het Duitse alfabet woorden hetzelfde uitgesproken als in het Nederlands. De ß geldt ook in Zwitserland, maar wordt in de dagelijkse praktijk weinig meer gebruikt, wel bij het drukken van boeken.

heeft zwarte noten