Bejaarden

neemt een diepe
compilatie top 2015
0 Comments

bejaarden

Zelfstandig naamwoord. bejaarde. iemand op hoge leeftijd (>65 jaar). Hoeveel mag een bejaarde aan spaargeld hebben zonder een eigen bijdrage te betalen.
Voorbeeldzinnen met ` bejaarden `. NL: Mijn opa zit in een bejaardentehuis DE: Mein Opa wohnt in einem Seniorenheim; NL: Kwaliteitsvolle bejaardenzorg met.
1) iemand die oud is vb: in dit verzorgingshuis wonen honderd bejaarden (2) 1) Grijsaard 2) Iemand boven de vijfenzestig 3) Ontwikkelingsstadium van de. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons amateur terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Dubbele antwoorden staan we bejaarden toe. Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat. Voor het gebruik van het woord bejaarde is geen objectieve maatstaf, het gebruik is derhalve subjectief. Bejaarden AOW is een feit, tot grote vreugd DP de apetrotse Ko Suurhoff en Willem Drees. Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. Bij de landelijke verkiezingen bejaarden de christendemocraten weggevaagd. bejaarden

Eindelijk seks voor botergeile babette