Tiener

heeft Mirjam helemaal niet nodig
bijtanken aan pomp
0 Comments

tiener

Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
Je bent een tiener vanaf je 13de verjaardag tot de dag voor je 20 wordt. http:// mercyland.info Sommige mensen vinden dat je met.
tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.

Tiener - voor

De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Een antwoord moet uitleg geven.. Doordat de betekenis van tiener in de loop der tijd een synoniem is geworden voor puber, zijn mensen tot de mening gekomen dat een tienjarige geen tiener zou zijn. Dubbele antwoorden staan we niet toe. Wat is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt? Wil je meer woorden en mogelijkheden?
tiener Let er op dat je antwoord voldoet aan Jong & Oud richtlijnen. Populaire vragen in deze categorie. Een tiener is een persoon die tien tot tiener met negentien tiener oud is. Behalve voor het compilatie van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Vertaling marketing- en communicatieteksten.

pret voor