Nederlands

een andere
door pikken
0 Comments

Nederlands

De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels. Peppa Big - Compilatie 1 (45 minuten) Er zijn dorpen waar nog redelijk Nederlands wordt gesproken. Feedback Uitgeverij Plassen c copyright mercyland.info. De basis van Nederlands dialect was de lokale gemeenschap. Frankrijk ondertekende echter niet Nederlands Europees Handvest voor regionale talen of talen van minderheden en zodoende moeten Nederlands en Vlaams nog steeds wachten op officiële erkenning en bescherming als regionale taal. Stuur een e-mail naar info mercyland.info. Een doorslaggevende rol speelden daarin de nationaal georganiseerde massamedia en de bovenregionale communicatie ten gevolge van een sterk toenemende bevolkingsmobiliteit.
Nederlands

neemt een diepe creampie Blondje