Italiaans

door pikken
Samir wordt
0 Comments

Italiaans

Het Italiaans (Italiano) maakt deel uit van de Romaanse taalgroep. Het Italiaans wordt, in verschillende dialecten, gesproken door ongeveer 58 miljoen mensen  ‎ Geschiedenis · ‎ Taal en dialecten · ‎ Schrift · ‎ Italiaanstalige landen.
Bent u verliefd geworden op de Italiaanse taal? Dan is onze cursus Italiaans in Utrecht iets voor u. Het volgen van een cursus Italiaans is ideaal als u gaat.
Met een cursus Italiaans van Language Institute Regina Coeli kunt u snel Italiaans leren. Iedere Italiaanse cursus wordt op maat gemaakt.
Italiaans voor beginners 1/L´olandese al livello basico 1 Dit officiële Italiaans is het dialect van Florence trio, dat vanwege het prestige van Florentijnse Italiaans als Dante Alighieri Italiaans Boccaccio tot nationale taal is verkozen. Bij Language Institute Regina Coeli kunt u Italiaans leren op uw niveau en op een manier die het Italiaans bij u past. Iemand die in Italië gaat wonen, heeft immers andere taal nodig dan iemand die zakelijk femdom heeft met Italiaanse leveranciers of verkoopgesprekken moet voeren in Italië. » Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen. Grieks en Engels kunnen voorkomen. Italiaans

Italiaans - betrapt zijn

Zelfstandig naamwoorden die op een -o eindigen, zijn vrijwel altijd mannelijk, zelfstandig naamwoorden die op een -a eindigen, zijn vrijwel altijd vrouwelijk. Meld een eventuele fout op deze site.. Voorbeelden van dialecten of talen zijn Romanesco taal van Rome , Lumbaart Lombardisch , Napulitano Napolitaans , Siculu Siciliaans , Liguru Ligurisch , Sardu Sardijns , Piemonteis Piemontees , Veneto Venetiaans , Mudnes Modenees , Bulgnais Bolognees , Furlan Friulisch. Academic Writing: Developing Vocabulary. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie.

milf overwint