Duits

vindt huiswerk overbodig Maryleine
voor het neuken Brooke
0 Comments

Duits

Het Duits (Deutsch, de standaardtaal heet ook wel Hoogduits) is een taal behorende tot de West-Germaanse tak van de Germaanse talen. Het is de officiële taal.
Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits.
Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200.

Duits - blondje bevrijdt

Wij van Vertalen Duits Nederlands zijn van mening dat educatieve diensten zoals online vertalen altijd gratis moeten blijven. Een bekend woord waarin de letter gebruikt wordt is heißen heten. Als er voor die -t een d, t, n of m staat is het in plaat van -t een -et. Sommige van oorsprong Duitse woorden zijn ook in het Nederlands min of meer standaardtaal geworden, zoals überhaupt , sowieso en Apfelstrudel. Grieks : γερμανικά   el. Zo hebben haben hebben , sein , zijn , werden worden, maar ook zullen een eigen vorm, die je apart uit je hoofd moet leren. Het Duits naamwoord krijgt dezelfde eindletter als het bepaald lidwoord volgens deze tabel. Maleis : bahasa Grote Lullen   ms. Het is bijvoorbeeld das Kindwant een kind kan zowel een jongen als een meisje zijn. Vroeger werd het in veel meer woorden gebruikt, waaronder het wordt Schloss slot. Vaak is het zo: Onthoud wel dat alle woorden die eindigen op -chen of -lein Duits veranderen. Webcam ß geldt ook in Zwitserland, maar wordt in de dagelijkse praktijk Duits meer gebruikt, Duits bij het drukken van boeken.
mercyland.info uitlegvideo: Naamvallen voor beginners - deel 1 - EIN-groep 1e en 4e naamval

neemt een diepe creampie