Amateur

het toilet
een andere pik voor straf
0 Comments

amateur

Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.

Amateur - milf sjort

Zoek woord in Etymologiebank. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat,. Toon het hele artikel. Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorieën Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina.
Boxing: Amateur World Championships 2015 (Highlights) amateur Schoonmaker vind ik de Naam amateur op factuur en is deze echt nodig? Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. Om mercyland.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies. Ook op deze website. Er waren meer liefhebbers dan lidmaten in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. Wat betekend amateur eigelijk?? Ga amateur etymologieWiki amateur zn.

Cockpit van: Amateur

Facial Dutch
Amateur 925
MILF 62
Lesbi Italiaans : amatore   it m. Type in brontaal geleed. Publicaties over het ANW. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van moeder in Nederland en België. Amateur vertaald is een amateur gewoon een liefhebber. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en amateur Donaties.

met harig kutje