Nederlands

Blonde receptioniste
een andere pik voor straf
0 Comments

Nederlands

Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
mercyland.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online. Nederlands Een wijziging kan enkel met een bijzondere wet dit Nederlands zeggen een wet met een bijzondere meerderheid worden aangenomen. Het Nederlands wordt samen met het Engels als handelstaal gebruikt. In gevallen waar het plaatselijke Nederlands dialect nauw verwant was aan het Nederlands, heeft de taal naast het Hoogduits een functie vervuld als standaardtaal, Nederlands ook gereformeerde kerkgemeentes en Mennonieten om godsdienstige redenen de voorkeur gegeven hebben aan het Trio. Heb je een relevante link die GILF wilt hardcore toevoegen aan deze pagina? Ook doordat de dialecten zich vanouds in het traditionele ambacht en de landbouw profileerden, verliezen zij in de moderne tijd hun kenmerken in idioom en klank. Feedback Uitgeverij Pak c copyright mercyland.info.

vingers eigen