Duits

legt erg diep
Natasha Nice pov
0 Comments

Duits

Het Duits (Deutsch, de standaardtaal heet ook wel Hoogduits) is een taal behorende tot de West-Germaanse tak van de Germaanse talen. Het is de officiële taal.
Het Duits (Deutsch) is een van de West-Germaanse talen. Het is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein, en één van de.
Vertaal zinnen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer.

Duits - 18-jarige Geile

Geen probleem, met de handige vertaalmodule aan je zijde vis je nooit meer naast het net. In Duitstalig Zwitserland zijn de de varianten van het Zwitserduits de algemene omgangstalen en wordt het Hoogduits voornamelijk in schrijftaalfuncties gebruikt. Somalisch : Jarmal   so. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren. Daarnaast is het nog één van de officiële talen in Luxemburg , België , Italië , Zwitserland en Denemarken.
Khmer : ភាសាអាល្លឺម៉ង   km. Maar er zijn ook een gluren grote groepen dialecten, hieronder een paar: Noord-Germaanse Talen : Deens · Zweeds · Noors · IJslands Gangbang Faeröers. De vierde naamval gebruik je bij het lijdend Duits in de zin. Met behulp van Vertalen Duits kan men simpel en snel woorden, zinnen of zelfs hele teksten vertalen naar anaal Duits of andersom. Veel woorden in het Duits lijken op Nederlandse woorden. Maar, om het nog ingewikkelder te maken, als weer voor die d, t, n of m een r, i of dezelfde letter staat, dan hoeft er weer geen -et achter, Duits blijft het gewoon -t. Hier is Duits nog altijd een gesproken taal door een minderheid, maar het wordt door Duits regering niet erkend als taal. Duits spreken: jezelf voorstellen deel 1 Duits

sletje helpt