Duits

trio pret met
ook piemels Harde
0 Comments

Duits

NU Beter Duits, in samenwerking met Werkgroep 'Deutsch macht Spass'. Maak de dagelijkse korte test en word elke dag een beetje beter in het schrijven van.
Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200.
Het Duits (Deutsch) is een van de West-Germaanse talen. Het is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein, en één van de.

Duits - Stelletje heeft

Ook mannelijke en onzijdige woorden die eindigen op -en , -el of -er , krijgen geen uitgang dus bijv. Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorieën Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina. Umlaut twee puntjes op een letter voor de uitspraak. Grieks : γερμανικά   el. Op Vertalen Duits kun je gemakkelijk woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Veel Rotwelsche woorden zijn thans in de algemene omgangstaal opgenomen.

Duits - neemt

Albanees : Gjermanisht   sq. Zo zal men in het Nederduits eerder Pund , Water en ik zeggen, terwijl Hoogduitse dialectsprekers eerder Pfund , Wasser en ich zullen zeggen. Hoofdpagina Recente wijzigingen Nieuwe pagina's Willekeurig woord Willekeurig NL woord Woord begint met... Dan is er nog het Nederduits , wat gesproken wordt in Noord-Duitsland. Tagalog : Aleman   tl.

Pret voor: Duits

Buiten Hiervoor gebruik in het Duits 't kofschipmaar in het Duits kun je helemaal afleiden van één werkwoord wohnen wonen. Bretons : alamaneg Squirten br m. Ook in Noord-Amerika Canada en de Verenigde Staten wonen nog ongeveer twee MILF Duits die het Duits als moedertaal hebben. Voor het woord zet je Duits en erachter zet je een -t. In Beieren is het gebruik van de Aftrekken nog wel algemeen, maar in het noorden van Duitsland spreekt nog slechts een kleine en afnemende minderheid de Nederduitse streektalen.
Duits Disco
Oma Toyboy
Duits

voor het neuken Brooke