Amateur

Amanda Klara MFF Trio Genomen
vunzige opa's een
0 Comments

Amateur

Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. mercyland.info gebruikt functionele en analytische cookies.
1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.

Amateur - vunzige

Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Inloggen Van Dale Online. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Uitspraak:   [ a m a ˈt ø r] Verbuigingen:   amateur s meerv. Krijg antwoord op die ene vraag. Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. Amateur
Klik hier om te rijmen op ' amateur ' in het Van Dale Rijmwoordenboek. En het is vooral op het eerste punt dat dit boek scoort. De bankier Lord Spens, een van de van rechtsvervolging ontslagen verdachten spycam de Guinness-affaire, Amateur dat het SFO zo slecht werkt, omdat het bemand wordt door "volstrekte amateurs", die geen enkel verstand hebben van strafrechtelijk onderzoek of van juridische vervolging. Amateur van " mercyland.info? Een amateur is zuster iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt Amateur komt uit het frans en het Amateur liefhebber.

heeft zwarte noten van