Amateur

legt erg diep
pakt geile tiener
0 Comments

Amateur

Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.

Amateur - sletje helpt

Waar vind ik de Naam begunstigde op factuur en is deze echt nodig? Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. En het is vooral op het eerste punt dat dit boek scoort. Het woord ook als negatief word gebruikt om iemand te beschrijen die niet echt goed in iets is. De Ka is pas vanaf januari volgend jaar te koop, maar voor de echte amateurs komt er eind december een speciale reeks van vijfhonderd stuks First Edition. Overgenomen van " groep Klik hier om te rijmen op ' Amateur ' in het Van Dale MILF. Men verliest den Amateur van vak-man en deskundige, men riskeert den blaam van amateur en dilettant. Ik ben geweigerd voor een MBO opleiding, wat nu? Pools : amator   pl m.

ook piemels Harde lul