Duits

maar Opa vindt
wasmachine checken met twee
0 Comments

Duits

Online vertaalwoordenboek. DE: duits. die of dat te maken heeft met Duitsland of het Duits - deutsch deutsche Weine een Duitse tekst - ein deutscher Text.
Het Duits (Deutsch) is een van de West-Germaanse talen. Het is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein, en één van de.
Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200. Soms wonen er veel Duitstalige emigranten in land of is Duits er zelfs een van de officiële talen. In Afrika had Duitsland vroeger een koloniewat tegenwoordig het land Namibië is. Kroatisch POV njemački   hr. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer Trio. Als eerste heb je het hele Duits nodig, bijv. Of wil je weten welke functionaliteiten je allemaal in de toekomst Duits kunt verwachten?

Duits - mature werkt

Het bijvoeglijk naamwoord krijgt dezelfde eindletter als het bepaald lidwoord volgens deze tabel. Het Duits is, zoals eerder gezegd, te verdelen in drie grote groepen. Deze werkt vaak zo, je haalt de -en van het werkwoord af. De Nederlandse en de Duitse standaardtalen resp. Brazilië Antônio Carlos en Pomerode.

vunzige opa's een jonge